2018. június 7., csütörtök

UNICEF Apák napja családi nap

I
 
 
  Sok szeretettel meghívunk Apák napi rendezvényükre! Június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük az egész világon, és idén először az UNICEF Magyarország által szervezett keretek között hazánkban is.

A számos interaktív program mellett a látogatók meghallgathatják majd kedvelt sztár-apukák saját apa-sztorijait. A szakértők mellett ott lesz többek között Sebestyén Balázs, Oláh Gergő, Rónai Egon, Nánási Pál, Hajós András, Nyáry Krisztián, Lukács Miklós, Harsányi Levente, Majka, de a Nickelodeon jóvoltából találkozhatnak Dóra, a felfedezővel és SpongyaBobbal is a gyerekek. Varró Dániel író pedig dedikálja legújabb könyvét.

Időpont: 2018. június 17.
Helyszín: Marczibányi téri Sportcentrum (1022 Budapest, Marczibányi tér 16.)
Kezdés: 10:00

Sportoljunk együtt! A sportos családok kispályás focimeccseken, kosár- és squashmérkőzéseken indulhatnak, de akár pingpongozhatnak vagy csocsózhatnak is együtt. A kispályás foci- és kosármérkőzésekre a helyszínen is lehet jelentkezni, akár 2 fős, akár teljes, 5+1 fős csapatok (vegyes „apa-gyerek” összetételben) jelentkezését is várjuk! Senki nem marad csapat nélkül!

Nevezés:
https://unicef.hu/apak-napja/
A nevezési díj 2500,- Ft/fő, amely tartalmaz egy UNICEF pólót is. A győztes csapatokat dedikált focilabdák, Fradi meccsjegyek, értékes Lego ajándékcsomagok, Feldobox élményajándék dobozok, a Maratonman ajándékutalványai, a Nivea ajándékcsomagjai és a Dr. Rose nagyértékű szűrési szolgáltatási csomagjai várják.

Várjuk jelentkezéseteket, találkozzunk június 17-én, a Marczibányi téri Sportcentrumban!