2018. április 26., csütörtök

Nagy Cirkuszi Utazás, vízi cirkusz előadás

SI

Egész hosszú hétvégén előadásokkal várja látogatóit a Fővárosi Nagycirkusz!
Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadásunk egész majálisi hétvégén látható a Fővárosi Nagycirkuszban! Új műsorunkban egy fantasztikus utazásra invitáljuk nézőinket, amely során bátor kapitányunkkal és tűzrőlpattant stewardesseinkkel bejárjuk a Képzelet megannyi birodalmát!
Zsonglőrök, légtornászok, bohócok, fókák, papagájok várják a nagyérdeműt, akik láthatnak káprázatos gyorsöltöző és díjnyertes ugródeszkaszámot! Az élményt pedig egy káprázatos vízi technika teszi teljessé, amihez bámulatos fényshow és fülbemászó zene társul! Ez által a porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.
A műsorhoz 11.000 liter vízzel árasztjuk el a manézst, amit emellett 27 Celsius fokon kell tartanunk ahhoz, hogy az artisták felléphessenek benne. A különleges vizes technika – amely két esztendővel ezelőtt mutatkozott be a Fővárosi Nagycirkuszban – igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten!
Szombaton három alkalommal, 11:00, 15:00 és 19:00 órától, vasárnap két alkalommal, 11:00 és 15:00 órakor, hétfőn és kedden pedig egy-egy alkalommal, 15:00 órától látható az Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban!

bmc.media.hu