2018. április 28., szombat

Az anyaság 31 arca a Manó könyvek kiadványa

SI

Szeretlek, anya!

Egy ajándék, ami maradandóbb, mint egy csokor virág, vagy egy csoki. Az ajándék, ami segít tolmácsolni azt, amit érzünk.

„Van valami, amit nehéz megfogalmazni, mert már túl sokan kimondták. Egy szó, amire nincs változat. Szeretet. Anyai szeretet. Anya, aki ezt az érzést minden más érzésnél fontosabbnak tartja. Aki minden felelősségérzetével megteremti az élet lehetőségét, ha eldönti, hogy világra hoz. Anya, aki megvéd minden bajtól, aki megtanít enni, járni, beszélni, nem csak nézni, de látni is, megérteni az embereket, megismerni a világot, a múltat és a jelent is, és megtanít védekezni a bajok ellen...
És rátalálni az útra, amelyen érdemes elindulnod, és talán végigmenned is. Aki a Te sikeredet a magáénak is érzi, és boldoggá teszi. Aki fogja a kezed, aki veled megy mindenhová, amíg kell, de mikor eljön az idő – ha fájó szívvel is –, de el tudja engedni, hogy a magad útját járd.” (Halász Judit: ANYA)

https://www.youtube.com/embed/Hwz8Tx0oww0
A Szeretlek, anya! című antológia szerzői Almási Kitti, Balázsy Panna, Berg Judit, Boldizsár Ildikó, Csapody Kinga, Erdős Virág, Hadas Krisztina, Halász Judit, Farkasházi Réka, Havas Dóra, Lackfi János, Karafiáth Orsolya, Kádár Annamária, Kárász Eszter, Koós Réka, Kozma Orsolya, Horváth Lili, Krizsó Szilvia, Péterfy-Novák Éva, Rácz Zsuzsa, Somama, Szabó T. Anna, Szulák Andrea, Szurovecz Kitti, Tóth Krisztina, Tamás Zsuzsa, Tordai Teri, Turi Tímea, Ungár Anikó szerzői jogdíjuk felajánlásával támogatták az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját.

A könyv megvásárlásával mindenki támogatja az Oltalom Karitatív Egyesület munkáját.
https://www.youtube.com/embed/Hwz8Tx0oww0
Quentin Gréban és 31 magyar szerző

Szeretlek, anya!

Kiadó: MANÓ KÖNYVEK

Megjelenés: 2018. április 10.