2017. december 6., szerda

Az UNICEF képeslapjai

SI

Az UNICEF a United Nations International Children’s Emergency Fund, az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja. Az ENSZ Közgyűlése 1946-ban hozta létre, hogy segítsen a második világháború utáni Európában fagyoskodó, éhező és beteg gyerekeken.Ma az ENSZ szakosított szervezete. Az UNICEF tevékenységét 1965-ben Nobel-békedíjjal ismerték el.

Az UNICEF fennállása óta több gyermekéletet mentett meg, mint bármely más humanitárius szervezet a világon. Tevékenységét csak és kizárólag adományokból tartja fenn. A szervezetnek kb. 8 millió adományozója és legalább százezer önkéntese van a világon. Az adományozásnak több formája lehetséges, úgyis, mint egyszeri adományozás, rendszeres (havi) adományozás, vagy az UNICEF ajándéktárgyak vásárlása, amit a következő oldalon Ön is megtehet:


Az UNICEF/BELARTO a karácsonyi és az újévi időszakra, valamint az egész 2018. évre vonatkozóan kereskedelmi terjesztésre nagy példányszámban ajánl UNICEF képeslapokat, amelyekhez speciális kínálókat és displayeket ad a nagyközönség számára történő bemutatáshoz. Elszámolás az értékesítést követően, a vállalat számára járó kereskedelmi haszonkulcs beszámításával. Leszállítási idő a szerződést követő 7 napon belül.
A vállalat az értékesítéssel csatlakozik az UNICEF világméretű programjához:
1946 óta 50 000 000 megmentett gyermek 190 országban. A következő évben célunk, hogy 3 100 000 alultáplált gyerek segítséget kapjon, 8 300 000 gyerek oltást kapjon kanyaró ellen, és 18 900 000 gyerek tiszta ivóvízhez jusson.
/www.unicefkepeslapok.hu