2017. augusztus 2., szerda

20. Zsidó Kulturális Fesztivál 2017. szeptember 3-14.

SIFESZTIVÁL PROGRAMAJÁNLÓ

Szeptemberben ismét Zsidó Kulturális Fesztivál
2017. szeptember 3-14!

A nyár idén is, mint mindig, a zsidó kultúra ünnepével búcsúzik Budapesttől, szeptember 3. és 14. között érkezik a Zsidó Kulturális Fesztivál, amely immár bő másfél hétig tart, mert az ünnep és a nyár jó, ha csak későn fejeződik be.
A fesztivál, mely hagyományosan felvonultatja a zenei és színházi élet igazi nagyságait, az elmúlt évekhez hasonlóan számos könnyed és komolyzenei koncerttel, színházi és irodalmi programmal várja az érdeklődőket a fesztiválnak otthont adó gyönyörű és különleges varázsú helyszíneken.
A Zsidó Kulturális Fesztivál tematikájából és széles, izgalmas programkínálatából adódóan egészen biztos, hogy 2017-ben is mindenki megtalálja azokat az eseményeket, amelyeken otthon vagy végre idegenben, távoli és vonzó közösségekben érezheti magát.

A szervezők idén is szeretettel várnak tehát mindenkit, kicsiket és nagyokat hazai és nemzetközi, zsidó és nem zsidó fellépőkkel, zenészekkel, művészekkel, hiszen a fesztivál célja a zsidó kulturális örökség megőrzése és minél szélesebb körrel való megismertetése mellett az, hogy emlékezetessé tegye a nyári szezontól vett búcsút: mindig a búcsúbuli sikerül a legjobban és ez idén is így lesz a kultúra és a művészet magyar zsidó ünnepén. Megbánnák, ha otthon maradnának.

Mindenkit szeretettel várunk, ünnepeljünk közösen!
mazsihisz.hu