2017. január 24., kedd

Iparművészeti Múzeum hírlevél - 2017. január

SI

Programokban gazdag évkezdés

Köszöntjük olvasóinkat 2017-ben! Az évet kiállításainkhoz kapcsolódó gazdag programsorozattal indítjuk. Január 21-én indul bútor workshop sorozatunk, melyet a Hello Wood és a Technika alkotócsoporttal együttműködésben valósítunk meg. Emellett újraindítjuk a mindig nagy népszerűségnek örvendő épületsétáinkat. A Breuer újra itthon című kiállításunkhoz kapcsolódó szubjektív tárlatvezetésünk házigazdája ezúttal Hajós András dalszerző, műsorvezető lesz. Szeretettel várjuk Önt valamennyi programunkon!

Szubjektív tárlatvezetés Hajós Andrással

Január 25-én 18:00 órától különleges tárlatvezetésre várjuk az érdeklődőket a Breuer újra itthon című kiállításban. A programsorozat második rendezvényén Hajós András dalszerző, műsorvezető fogadja és kíséri a résztvevőket. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges az info@imm.hu e-mail címen.
Tovább olvasom

Épületséták az Iparművészeti Múzeumban

Épületséták indulnak Budapest egyik legszebb és minden kétséget kizárólag legkülönlegesebb épületében. Járja körbe Ön is Lechner remekművét a pincétől a padlásig! Kihagyhatatlan alkalom a felújítás előtt. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges az info@imm.hu e-mail címen.
Tovább olvasom


Bauhaus bútor workshop

Az Iparművészeti Múzeum a Technika és a Hello Wood alkotócsoport együttműködésével kínál lehetőséget a nyitott faipari műhelyben való részvételre. A workshop célja az alapvető ismeretek átadása a barkácsolás területén, az egyszerűbb szerszámok használatával és a faanyag tulajdonságaival való megismerkedés. A program havonta, januártól márciusig kerül megrendezésre.
Tovább olvasom


Kiállításaink

Gyűjtők és kincsek állandó kiállításunkban, a Színekre hangolva és a Breuer újra itthon c. időszaki kiállításunkban normál nyitvatartási időben várjuk az érdeklődőket.
Tovább olvasom
Iparművészeti Múzeum
1091 Budapest, Üllői út 33-37.

Web: www.imm.hu