2016. szeptember 12., hétfő

Cafe Des Arts Kiállítás és nyitóbuli

SI
Cafe Des Arts & Innovation: Boarding – Kiállítás és nyitóbuli
Nagy örömmel és sok szeretettel hívunk meg mindenkit a friss-ropogós Cafe Des Arts & Innovation nyitóeseményére: két fiatal fotós, Iszáj Fruzsina és Gergely Eszter kiállítására.
A tehetséges alkotók bemutatása mellett természetesen arról is szó esik majd, hogy milyen ötletekkel, projektekkel és programokkal vár titeket a jövőben a hely: ami kicsit francia bisztró, kicsit 3D labor, kicsit galéria és kicsit coworking iroda, de leginkább mindez együtt.
Találkozzunk szeptember 16-án pénteken, 18.00 órakor a Káldy Gyula utca 6-ban!
A helyről:
A Cafe Des Arts & Innovation azért jött létre, hogy megoszthassuk egymással a szenvedélyünket, ötleteinket és kreativitásunkat. Egy olyan otthonos helyet hoztunk létre, ami ötvözi a művészeteket, az ízeket és a technológiát.
Kellemes környezetben biztosítunk lehetőséget arra, hogy megkóstold az igazi francia ízeket,fiatal és ígéretes művészek kiállításait nézd meg, illetve kipróbálhatod a techlab és a 3D nyomtatás izgalmas világát.
Emellett létrehoztunk egy belső és nyugalmas teret, ha egy újfajta coworking tér után néznél: az alsó szinten kényelmes kanapék, fent pedig minden szükséges technikai várja majd a szabadúszókat és otthonról dolgozókat - hiszen a jó hangulat és izgalmas energiák tesznek eredményessé egy jó napot.
A fotósokról:
Dr Fruzsina Iszáj
Fuzsina Iszáj utazó, fotós és kutató, aki az emberi természetet vizsgálja: azt, ami emberré tesz minket. Munkája során időt szakít arra is, hogy vizuálisan is dokumentálja tapasztalatait - szakmai tudása pedig lehetővé teszi arra, hogy más szemmel mutassa meg a körülöttünk lévő világot.
Olyan pillanatokat ragad meg, amelyek egyébként rejtve maradnának rohanó életvitelünkben. Képein legtöbbször épületeket, tárgyakat és tájakat örökít meg, egyszerű életképei pedig a 'kevesebb több' alapfilozófiáját követik.
Eszter Gergely
A fiatal fotós köztereken készült képei a különböző kontinensek lírai eltéréseit mutatják be, ellopott momentumai pedig észrevétlenül tesznek minket egy másik ember életének részévé. Ezek a munkái egy családi nyaralás szubjektív naplóját képezik és olyan helyzeteket ábrázolnak, amelyek mintha nem kapcsolódnánk a saját valóságunkhoz, és amik egy olyan elképzelt utazást tárnak elénk, amely a család többi tagja csak fizikailag volt jelen. A fotózás olyan, egyszerre szubjektív és objektív eszközt ad Eszter kezébe, amely nosztalgikusan idegenít el a valóságtól és az események konkrét láncolatától.
Ismerd meg jobban a tevékenységeinket:
Francia bisztró:
Igazi és hamisítatlan ízek Franciaországból: quiche, francia sajtok, felvágottak és torták minden mennyiségben. Gyere el hozzánk és érezd magad Párizsban!
Techlab:
Szeretnéd megtervezni a saját tárgyaidat, netán elindítanád a saját profi projektjeidet? Nálunk megteheted, hogy úgy tervezd meg az ötleteidet, ahogy csak szeretnéd. Technikusok és tervezőknek segítenek benne, hogy az új ötletek életre keljenek, legyenek azok akármennyire vadak.
A 3D nyomtatás egyedülálló és szórakoztató módon valósítja meg az elképzeléseidet minőségi anyagokból.
Coworking tér : hamarosan nyílik!
Örömmel tudatjuk, hogy vendégeinket hamarosan egy meghitt, munkára tökéletesen alkalmas menedék is várja majd, legyen szó munkáról vagy tanulásról. A nyitott tér bárkit szívesen lát, akár előfoglalás nélkül is - ahol egy eredményes és nyugis nap valósulhat meg. Nincs ihleted? Megakadtál valamivel? Gyere és frissítsd fel az agyad egy kis finomsággal, vagy az ötletelésre bármikor nyitott csapatunkkal!
Ha többen jönnétek, az sem jelent gondot: a zárt meeting szobában minden ehhez szükséges eszközt megtaláltok, ha pedig különleges kérésetek van az ellátással kapcsolatban, vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Cím:
1061 Budapest, Káldy Gyula utca 6.
Honlap:
http://cafedesartsandinnovation.com/