2014. május 24., szombat

MÚOSZ székháza ad otthont az Életmód Napnak

SI
2014. június 6-án, pénteken a MÚOSZ Életmód Szakosztályának kezdeményezésére és szervezésében negyedik alkalommal ad otthont a MÚOSZ székháza az Életmód Napnak. A program több száz újságíró számára hozza közelebb a legkorszerűbb betegségmegelőzési és gyógyászati eljárásokat. A több tízezer forint értékű szűrővizsgálatokon a részvétel az idén is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2014. május 27. (kedd).

A szűrőbusz 34 féle vizsgálatot kínál a jelentkezőknek. A fittségi mérést a MÚOSZ egyik kedvezményt adó partnere, a Sportkártya szervezi, a vizsgálat végén a résztvevők egy értékelő kártyát kapnak az emberi testet leíró alap paraméterek rögzítésével, illetve személyre szabott tanácsadást javaslatokkal. A mérés nem jár fizikai igénybevétellel és nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatokat, de iránymutatást ad a vizsgált személy számára. A kozmetikai tanácsadáson bőrtípus meghatározással, helyes bőrápolási és egyéb tavaszi-nyári praktikákkal ismerkedhetnek az érdeklődők. Smink és öltözködési tanácsadó: Nyírő Zsuzsa, vendég: Magyar Judit, a Pesti Divat főszerkesztője.

Időpontegyeztetés:

A beosztás a szűrőbuszos vizsgálatokra 9:00 és 16:30 között, félóránkénti időszakokra lehetséges. A fittségi mérésre 10:00 és 12:20 között 20 percenként, a kozmetikai, bőrápolási, bőrtípus meghatározási tanácsadásra kiscsoportos előadásra lehet jelentkezni 10:00 és 11:30 órai kezdettel.

Jelentkezés: 2014. május 27-én (kedden) 15 óráig

A jelentkezéseket e-mailben kérjük a 2014-re érvényes MÚOSZ-igazolvány számának feltüntetésével és egy telefonszám megadásával. A regisztrációval minden jelentkező vállalja, hogy az e-mail-ben kapott időpontban veszi igénybe a szűrést.

A jelentkező e-mail tárgysorába kérjük, írja be a vizsgálat/előadás nevét, és küldje el jelentkezését a kalman.zsuzsa@muosz.hu címre 2014. május 27-én (kedden) 15 óráig. Az e-mailben legyen benne a neve, a MÚOSZ igazolványának a száma és a telefonos elérhetősége, valamint két időpont megjelölése a vizsgálatokra.

Minden jelentkezőnek válasz e-mailben erősítjük meg a kiválasztott előadás/vizsgálat időpontját. Ha esetleg 2 munkanapon belül nem érkezne válasz, kérjük, ismételje meg a jelentkezést.

Az első 50 regisztrált résztvevő számára a Benyovszky Orvosi Központ egy 15.000 Ft-ot érő Magán Egészségkártyát ajánlott fel, melyet egy éven belül lehet felhasználni. (Bővebben: www.egeszsegkartya.eu)

***

Az idei életmód rendezvény témája az újságírók egészsége, az egészségbiztosítás, a nők egészsége. Fővédnöke: Roman Kowalski, a Lengyel Köztársaság budapesti nagykövete. Előadóink: Tóth Károly, a MÚOSZ elnöke, Kovács László díjalapító, dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató-főorvosa; dr. Mák Ibolya, a MÚOSZ főorvosa; G. Németh György, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója; Dankovics Gergely, az Európa Nemzeti Egészségvédelmi Program alelnöke; dr. Kovács Gábor, Országos Korányi TBC -és Pulmonológiai Intézet igazgató-főorvosa; dr. Sebestény Andor, a Londoni Birodalmi Rákkutató Intézet professzora, tudományos kutatója; dr. Gerlinger Imre, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika igazgatója; Lőrincz János, az Ökonet-Európa Kft. (Biocom) igazgatója; dr. Horváth István professzor, a Magyar Tudományos Akadémia és a New York-i Tudományos Akadémia doktora; dr. Pusztai Erzsébet a belgyógyászat és a fertőző betegségek szakorvosa; Kiss Erzsébet újságíró-testnevelő tanár.
Az Életmód Nap levezető elnöke: Vince Mátyás, a MÚOSZ tiszteletbeli elnöke.

A korszerű betegségmegelőzési és gyógyászati témájú előadásokra minden érdeklődőt tisztelettel várunk. A részletes programot hamarosan honlapunkon és hírlevelünkben olvashatják. Helyszín: Sajtóház (Budapest, VI. kerület, Vörösmarty u. 47/a.)

***Együttműködő partnerek:

- Lengyel Köztársaság Budapesti Nagykövetsége
- Emberi Erőforrások Minisztériuma
- Országos Onkológiai Intézet
- KKAOSZE /Kis- Közép -és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete
- Országos TBC és Pulmonológiai Intézet
- Ökonet Európa Kft. – Biocom

Szakmai partner:


- a MÚOSZ, a MÚK és az MSÚSZ gyógyító háttérintézmény
Médiapartner:

- MÚOSZ.hu