2014. március 23., vasárnap

Életmód Díj – sajtópályázat


Határidő: 2014. 04. 15.

2013. december 5. csütörtök, 18:07
Az egészséges életmódról, az egészséges életmódot segítő vállalkozásokról szóló újság-, rádió- vagy tévériportokat ismer el a Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete. A díj összege: 60 ezer forint.
A Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete (KKAOSZE) Életmód Díjat alapított azon újságírók elismerésére, akik a legfigyelemreméltóbb újság-, rádió- vagy tévériportot jelentetik meg az egészséges életmódról, az egészséges életmódot segítő vállalkozásokról.

Az Életmód Díj átadására 2014. június 6-án, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Életmód Szakosztálya által szervezett IV. Életmód Napon kerül sor.

A pályamunkákat 2014. április 15-ig kell a MÚOSZ Titkárságára leadni, elbírálásra alkalmas formában. Azokat a pályamunkákat tudjuk elfogadni, amelyek 2013. április 15. és 2014. április 15. között jelennek meg. A pályázaton fel kell tüntetni a megjelenés pontos időpontját, helyét. A pályázaton minden újságíró 2-3 anyaggal vehet részt. A díj megosztva is adható.

A díj odaítéléséről a MÚOSZ Életmód Szakosztályának vezetősége az alapítóval együtt, egy választott bírálóbizottsággal dönt, de a döntésbe bevonhat szakosztályi tagokat is.

Pályázat leadása, információ:
fulep@muosz.hu
muosz.hu