2013. október 13., vasárnap

Érdi Tamás zongoraestje a Rózsavölgyi Szalonban, vendég Törőcsik Mari

SI

Érdi Tamás zongoraestje

Vendég: Törőcsik Mari
Kapcsolatuk régi. Tamásnak első irodalmi élménye Töröcsik Mari hangjához kapcsolódik - ronggyá hallgatta gyerekkorában a János vitézt. Aztán kiderült, hogy a vonzalom kölcsönös, Töröcsik Mari ugyanis Érdi Tamás zongorajátékát hasonlóképpen kedveli, s születésnapjukat is ugyanazon a napon ünneplik.
Bízunk benne, hogy nemcsak Tamás életében lesz ez az este az egyik legemlékezetesebb, hanem azok számára is, akik eljönnek október 17-én és 18-án a Rózsavölgyi Szalonba meghallgatni ezt a különleges eseményt, amikor Törőcsik Mari Kosztolányi Dezső, Shakespeare, Petőfi Sándor, Vajda János, Pilinszky János és Szécsi Margit verseiből olvas fel, Schubert, Debussy, Prokofjev, Beethoven és Chopin zongoradarabjai között, hogy csak néhány szerzőt említsek.
"Boldog vagyok, hogy egy olyan koncertre készülhetek, ahol zongorajátékom inspirálja majd a fölolvasandó verseket. Chopint, Schubertet, Bartókot és Lisztet, Prokofjevet játszani úgy, hogy közben Töröcsik Mari hangján szólalnak meg a versek?! Mit ne mondjak? Úgy gondolom, mindenki megérti, hogy én várom legjobban ezt az estét. Persze, azért bízom benne, hogy ebben nem leszek egyedül."
/Érdi Tamás/
http://szalon.rozsavolgyi.hu/hu/programok/zene/377-erdi-torocsik.html
Törőcsik Mari - színművész,
Érdi Tamás - zongoraművész

Hamarosan...
Hamarosan...
Időpontok:
10.17., 19:30 
Jegyvásárlás
10.18., 19:30 
Jegyvásárlás
Jegyár: 3 900 Ft