2011. november 14., hétfő

Öszefogás a Civil Rádióért

SI

SEGÍTSETEK, HOGY HALLHASSATOK!

ÚJABB NAGYSZERŰ ÖSSZEFOGÁS A CIVIL RÁDIÓÉRT

S.O.S. CR Folk- és Világzene Fesztivál
   2011. november 18-án 19 órakor a Fonóban

A Civil Rádió megmentéséért fogtak össze Magyarország legkiválóbb jazz zenészei ez év szeptemberében, s már akkor felmerült az ötlet, hogy hasonlóan nagyszabású koncerttel a világzenét képviselő zenészek is támogatnák az FM98 MHz-en fogható, egyik legnagyobb hazai közösségi rádiót.
A hallgatók segítségét kérte és kéri most is a 220 önkéntes munkájával működtetett
Civil Rádió az éterben-életben maradáshoz, hiszen – más médiumokhoz hasonlóan – az utóbbi hónapokban komoly válsághelyzetbe került.

A 2011. november 18-i támogatói rendezvényre a hazai világ- és népzenei élet kiemelkedő szereplői  összefogtak, hogy saját eszközükkel segítsenek: a zenével.

A következő nagyszerű zenészek és zenekarok ajánlották fel, hogy fellépésükkel támogatják a Civil Rádiót a fesztiválon:
               Besh o droM, David Yengibarian, Szalóki Ági, a Vujicsics Együttes, a Vodku, 
                            a  Lighthouse és a Mörön zenekarok

A Civil Rádió önkéntesek által létrehozott és üzemeltetett közösségi rádió, mely 1995 óta van jelen a budapestiek életében, évente több, mint 800 civil szervezettel dolgozik együtt. Felkarol minden, nagyobb közönségvonzatú kezdeményezést. A rádió szerteágazó érdeklődési körű hallgatókat fog össze, és ismertet meg velük olyan témákat és álláspontokat, melyek máshol nem kapnának nyilvánosságot.

Erőssége ennek a közösségi rádiónak, hogy – a hazai adóktól eltérően - műsoridejének nagy hányadában szerepelnek a különlegesen értékes zenei világot jelentő műfajok, így a most fellépő együttesek és szólisták is.

Szeretnénk, ha minél többen eljönnének erre a különleges zenei csemegét ígérő estre és velünk ünnepelnék, hogy a Civil Rádió még szól, és szólni is akar az FM98-on.

Köszönjük, hogy támogattak és támogatnak minket.