2011. március 28., hétfő

Samaia: a Grúz Legenda Magyarországon!
A Grúz Legenda nem véletlenül tett szert világhírre. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a világ színpadain.

„A SAMAIA olyan előadás, amit életében egyszer mindenkinek látnia kell.” (Le Figaro)

Mi is a Samaia? Grúzia és a Kaukázus évszázados tánc- és zenetörténetén végigtekintő lenyűgöző produkció, amely a legkorszerűbb professzionális showműsorokra jellemző színpadtechnikát használja.

Az ősi mesék varázsát idézik a színpadra az elképesztő tudású grúz táncosok, előadóművészek, énekesek. A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket.

A SAMAIA allegorikus mese a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról és győzelmekről, szeretetről és gyűlöletről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról és büszkeségéről. A történet több tucat elbeszélést fűz össze, amelyeket ének, zene és tánc formájában mesélnek el nekünk az előadók.

Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású előadóktól. A nézők egyértelmű kedvence az előadás azon része, amelyben a gyerekek lépnek a színpadra – a jövő sztárjai, akik máris elképesztő tehetségek.

A Kaukázus világhírű táncművészete mellett az évezredes múltra visszatekintő grúz többszólamú éneklésben is gyönyörködhetünk: a SAMAIA előadás csúcspontja a legrégebbi grúz himnusz, a Chakrulo, az UNESCO által elismert zenei remekmű.


A Grúz Legenda – SAMAIA: Az időpont változik. A kedvezmény marad.

A világhírű tánccsoport legújabb műsorával hamarosan Magyarországra érkezik. A világon több, mint ötmillió embert vonzó show 2011 októberében varázsol el minket, két helyszínen is!
 

A grúz és kaukázusi kultúrkör több évszázados történetét bemutató színpadi csoda hamarosan Magyarországon!
A nagy érdeklődésre való tekintettel átfogó európai turnét tartó produkció közép-európai állomásainak technikai okból történt módosításai miatt a magyarországi előadások időpontjai is módosultak:

2011.október 20., 19:00, Debrecen, Főnix Csarnok
2011.október 22., 19:00, Papp László Budapest Sportaréna

Természetesen az időpontokon kívül minden egyéb körülmény változatlan, vagyis:
-          a megváltott jegyek az új időpontra ugyanúgy érvényesek
-          50%-os gyermekkedvezményünk továbbra is fennáll
-          a jegyárak és egyéb kedvezményeink a későbbi időpont ellenére sem változnak
-          jegyek továbbra is az ismert jegyirodákban és honlapunkon kaphatók

Reméljük, hogy az időpontváltozás és az ennek ellenére tovább élő akcióink többeknek teszik lehetővé, hogy megtekintsék a show-t, hiszen a SAMAIA valódi élményt kínál a család minden tagjának.

Szívhez szóló ének, káprázatos tüzes tánc: a SAMAIA lélegzet-elállító.

Jegyek, információ: podiuminternational.hu

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=JhNiK_fGOmU